Производителят на оптична техника Оптикс откри нова производствена база в Панагюрище

...
Производителят на оптична техника Оптикс откри нова производствена база в Панагюрище
Коментари Харесай

Български производител на оптична техника, изнасящ в 45 държави, откри ново производство в Панагюрище

Производителят на оптична техника " Оптикс "  откри нова индустриална база в Панагюрище и разгласи, че това е " най-значимата инвестиция на компанията в града ", която идва във връзка 25-годишния й празник. Към момента размерът на инвестицията не е разгласен.

Припомняме, че предходната година профилираната в производството на оптични произведения с военно и гражданско предопределение компания откри производствено-развоен център в Пловдив, след инвестиция в размер на 10 милиона лв.. Тогава от компанията оповестиха и разкриването на 100 нови работни места, измежду които за инженери в развойната активност.

Производител на оптична техника за армията и полицията отваря цех за 10 млн. лева в Пловдив

Компанията открива 100 работни места в Града под тепетата

" Оптикс " изнася продукция за 45 страни.

Най-голямата инвестиция на компанията в Панагюрище

Производствени бази " Оптикс " има и в грд Стрелча и село Попинци в община Панагюрище. Основните индустриални и развойни мощности на компанията са точно в Панагюрище.  Новата индустриална постройка се намира на територията на бившето шивашко дружество " Ритон-П ".
 Снимка 605638
Източник:

Изпълнителният шеф на компанията Иван Чолаков съобщи пред локалните медии, че " макар компликациите екипът е съумял с изпреварващи темпове да построи високотехнологичното си оптично произвеждане ".

Към днешна дата предприятието разполага с над 150 хиляди кв. м лична земя и над 42 хиляди кв. м. застроена повърхност, която е модерно оборудвана за задачите на производството.

Мащабният капиталов обект е директно обвързван и с дълготрайната тактика на " Оптикс " за стабилно развиване, а задачите на компанията са цялото оптично произвеждане от другите софтуерни зони да бъде събрано на едно място.

За своята 25-годишна история компанията се е утвърдила като водещ български и европейски производител на оптични, оптико-механични и оптико-електронни възли и произведения с военно и гражданско предопределение, като работи в над 45 страни по света.
 Българската
Български производител на оптика отваря фабрики в Панагюрище, София и Пловдив

Компанията се разраства и влага интензивно, нападна нови пазари
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР